Monday, 16 October 2017

Putus Angin

hai girls and boys, terima kasih sudi baca blog CD, even aku tau dah lama namateyy tak hapdet blog. maafkan akak dik, akak busy sangat dan sebenarnya akak kehabisan idea nak ber blog. mungkin jugak faktor umur, akak rasa macam hishhhh malas gila nak hapdet blog sebab akak lupa password senanya tadi, setelah beberapa kali mencuba baru lah dapat log in . kah kah kah. k k k dah panjang intro

okay, straight forward today aku tertarik sangat nak share pasal putus angin. jenis aku, kalau orang ajak buat something, aku memang jenis yang bersungguh-sungguh. aku memang tackle habis-habis apa nak buat, tapi aku boleh putus angin kalau aku je yang bersungguh. orang yang ajak tu diam kesudah

ada lah beberapa kali orang ajak aku buat itu ini, pak puk pak plan bagai namateyy last-last terkontang-kanting aku sekor sekor. benci betul lahh

jadi, aku kalau dah start putus angin memang aku tawar hati betul lah nak go on untuk next plan. aku dah malas nak start balik kedua kali, ketiga kali mahupun keempat. sebab apa, sebab aku dah buat untuk kali pertama bersungguh seperti apa, kesudahannya kau main-mainkan segala usaha aku

okay lahh tu je aku nak share. ada apa, boleh share dengan aku tau. atau maybe korang ada pengalaman macam aku, boleh tinggal komen kat bawah nanti aku reply keyh!

bye ~


*jangansampaiakuputusanginakuberubahhatisudah*
*gigitjaripadanmukahuh*
*akaktengahemodik*


No comments: