nuffnang

Wednesday, 5 April 2017

Apabila CD dah matang..

Hai guys, aku baru je lepas delete segala jenis entry-entry lepas yang aku tulis dan coretkan sendiri di blog ini saat waktu aku belum mencapai usia matang lagi. aduh aku sangat termalu dengan diri sendiri, sendiri tulis sendiri rasa nak nangis baca setiap entry ke-kanakan aku dedulu tu. rasa nak duduk menyorok belakang peti ais  =='

jahatnya korang, kenapa tak tegur pun aku bila baca korang dah baca blog aku yang entah hape-hape tu, takde sorang pon tegur cakap entry aku tu sangat-sangat boleh buat orang mengandung jadi morning sickness setiap hari. kenapa korang kejam??? kenapaaaaaaaaaaaaaaaaa

jadi, di saat kini aku dah mula nak kena berhati-hati di dalam setiap penulisan aku, memastikan setiap tulisan aku di blog ni akan ada objektif dan sesuatu untuk diberikan pada setiap pembaca. bantu lah aku dari jadi batak sendiri. wakakakaka

mulai hari ini, aku dah ade semangat baru nak meneruskan kehidupan sebagai penulis blogger yang berilmu. mudah-mudahan traffic blog aku naik mendadak laa tahun ni itulah motif sebenar kenapa blog harus nampak berilmu 

buat kalian yang sentiasa mengikuti aku di laman blog ni, terima kasih bebanyak guys. korang memang hebat, superb, gergous dsb! maafkan diri ini yang telajak tak dapat menahan nafsu menaip blog yang agak karut-mengarut-ngarut sebelum ini

untuk ini, mari kita buka majlis dengan surah Al-Faaaatihah



Much love, 

No comments: