nuffnang

Friday, 16 January 2015

Sweet 22 :)

Budak ousemate I, harus la selfie. Muka aku muka paling mantain, sebab besday girl kannn ~
(mohon telengkan kepala kalian untuk picture ni, mekaceh)



Picture aku potong kek, harus laa yang paling big. Birthday girl okeyyyyyy


Muka iolls baru lepas nangis, hahahaha. Tanjat iolls, ingat takde orang ingat beday iollssss



Poning eh nengok gambo ni haaaa.This is deputy master for my birthday, hangpa berpakat nah dengan Encik Izha big bang boom kan iolls. anyway, tq ya uolls. terharu aih

maka, tanggal 9 January ago, I dah umo 22 years old hokey. Mohon jgn di tanya lagi berapakah umur I. Itu isu sensitif uolsssss ~

last, Tq so much housemate I, even kadang ada masa kita berselisisih faham, namun ini erti sebenar sebuah persahabatan.

and, also big Tq for my Shayangggggg Encik Izha Faizzy, master plan for my birthday party. Thanks for the cake Shayanggggg. I loikeeeee.

i hope, dengan umur aku yang dah semakin MUDA ni, aku dapat apa yang aku nak. the most important, grab a dean list for semester 5 and Band 3 for MUET session Mac 2015. Ameen :)

muah ,,