nuffnang

Wednesday, 26 November 2014

nothing but it have their own motif

sungguh ak malas nak update blog. aku macam dah terbayang jap lagi nak klik butang delete dekat blog. serius malas, sebabnya aku punyai sifat malas. also, sebab aku takde internet macam kowrangggg. jadi nya, terpaksa la aku tungu tahap kerajinan tu ada baru boleh nak publish entry yang aku rasa kadang-kadang takde apa motif pn setiap entry aku. bhahaha, sedih. k, tak perlu semua ni

aku dengar mcm ada flight lalu la sekarang ni. tetiba teringat dekat MH370. hmm, apa agaknya khabar berita flight dan orang2nya kan.

so, aku memang takde apa topik nak cerita, nak share. kan aku cakap tadi boring. tapi, gatal jugak nak menaip aku ni. sekarang ni disebabkan semua orang tau aku ada blog, jadi setiap aktiviti taip menaip di dalam dan di luar kelas amatlah aku suka ambik bahagian. wakaka takde motif lagi

seterusnya, aku nak bagitau aku yg dulu bukanlah yg sekarang. dulu ku susah sekarang ku senang. eh? cam larikkkk je lirik. ini lagi tiada motif

maka, aku suka nak menghebahkan dekat sape2 yang duk baca blog aku ni, sekarang KITE DAH RAJIN TAU BUAT ASSIGNMENT AWAL. ahahaha. guess what? aku dapat inspirasi dari Ustaz Afif tau. amboi, masuk blog ye ustaz hari ni

aku teringat pulak ustaz cerita zaman dia buat degree mcm aku sekarang ni, bidang yang sama cuma mungkin kelas yg berlainan camne peritnya nak habiskan setiap pengajian tu. dari tahun 1 sampai tahun 2, ustaz hanya melihat orang kiri kanan pulun habis study bagai nak rak tanpa beliau buat apa-apa untuk sama pulun dengan membe beliau. bila dah masuk tahun 3 macam aku sekarang, baru ustaz pulun habis nak kejor dekan.

tah la, nak kata aku nak jadi macam ustaz tak jugak sebab every human is different kan. tapi aku suka bila dengar ustaz cerita camtu. yelaa, aku ni esok lusa dah nak habis degree, kenapa tidak before aku leave dunia degree ni, sekali pn jadi la naik pentas dekan. ye dok?

so, start from now, aku memang kena RAJIN, BERUBAH, ISTIQAMAH and peduli la apa orang nak kata kan. ini ada motiffff

and also, for those who sat a same group with me for our assignment, i am really sorry ya if i selalu push uolls buat keje cepat, itu ini nak dalam masa terdekat. this is because i learn from my last mistake. tak nak lagi buat keje last minute macam dulu2. cukup 2 tahun aku buat keje takde hala tuju, so sekarang aku memang nak jadi aku tapi, aku yang baru

so, that all utk entry aku kali ni setelah entry terakhir di publish pada bulan lepas. utk next entry, mungkin 2 atau 3 bulan lagi maka kita akan berbual lagi

tata. alright!good night


No comments: