Tuesday, 1 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Hype ! Terbukak , tertengok , terjengah , terjenguk blog Lyssa Faizureen . Ade contest laa . Kite nak masuk sebab nanti dapat duit ghayo . Yeayyy !

Ni haaa contest tu , eh jap . Nie first time aku masuk contest . Ade rezeki monang laa den . Tak do rezeki , tak pelah . Ade lagi baik rezeki lepas ni . Hoho



Contest ni kalau aku menang dapat pulak RM300 memang wad gila laa . Kaw kaw aku beli Suzuki Swift . Mengarut lah . Since kalau dapat duit nie , aku nak beli baju dekat dua orang anak buah aku . Maklum lah first time aku beraya as a Chesu . Of course aku nak buat yang terbaik untuk anak buah aku . Mohon parents diorang jangan baca entry aku yang nie , nak buat supriseeeee ni .

Lagi kalau dapat duit raya tu aku ingat nak beli hangbag laa dekat mommy aku . Biaq pi laa mahal pon . Berbaloi siot beli barang mahal untuk mak aku nie . Yang penting mommy aku bergaya laa raya ni dapat beg Bonia hoi !

Berapa lagi ea balance yang tinggal ? 

Suzuki Swift RM*****
Baju anak buah aku 2 orang X 2 helai aku bajet RM50 . Mahal ke murah bak ang !
Beg Bonia untuk Mommy(untuk makluman mak kite ade dua orang okay) so , 2 orang X 2 beg RM eh macam dah lebih bajet jew ? beli yang klon boleh tak mommy ? Hew Hew Hew

Lastly balance 10 sen 20 sen tu aku guna nak beli barang nak pi masuk semester baru Bulan September ni weyh . Hai dapat 300 satu Mall aku borong .

BTW , aku nak beli baju kurung moden . Aku tengok dalam ig . Mahal kot . RM 190 . Dah macam mak datin beraya aku tahun nie .

Hai senangnya dalam hati kalau dapat  RM300 ~

TATA MUEHEHE