nuffnang

Tuesday, 13 May 2014

In The Making of C . T . P. S

CTPS ?
Apo tu ? Stand for Creative Thinking Problem Solving 
Panjang tak nama subjek CD sem ni ? So far , subjek agak memikir sikit . Eh , memang lah kan . Kangg problem solving ???

Ecelli aku malas tahap nak mampus nak taip entry . Aku hingat nak taip setahun sekali je entry ni . Biaq pi sapo bukak blog aku , akan rasa keboringan dah nak godek2 lagi lepas ni . Oh btw , CD tengah selsema , demam, sakit kepala . OH , banyak sangat penyakit . I need more more more rest . Cisss , MUET dapat Band 2322317362849  ! ADO HATI EKAU NAK SKIPING ? SPIKING ? SKISSING ? hah , maaf , maaf . Unsur-unsur 18sx dah masuk menggoda di sini . Okay stop ! aku merapu lagi

Kat mane tadi ? Oh CTPS 
aku nak cito la kan , minggu ni aku kena buat product , a.k.a cipta one thing yang agak kreatif . kreatif laa sangat kan padahal ? 

malas aku taip . aku kasi free 1 buy 1 . Apo kono mengono ?





Aku rasa first time aku jadi ayu macam tu , haha

Sesi gunting , lipat , melakar . POyo je kak ton !

apehal aku sorang je ni ?

oh see , ade je picture orang lain . besar peranan yg pegang gunting tu ,. hahahahahaha

cisss , hanya bagi arahan ?

yeayyyyy , dah nak siap !

apo bondo tah aku buat . hancussssss

khusyuk sgt zatie

group aku . okay , sume bajet buat keje


ade pon kak ton !

singlet sape ni woi !!! hahahahahahaha

buy 1 free 2 

cisss kantoi kopi pasta dlam internet . sorok sikit weyh laptop tu !

cayok ! cayok ! sikit lagi 

aKU ADO kau hado ?

fungsi nya ? siap mu kena buli buat poster lepas ni !

tempat nya harus laa luas banget kok !

okay , picture menipu 

wah akak kite usaha tanpa rasa jemu . aku dah nak muntah masa tu !

orang kuat 


maaf , ini bukan Lesen B

AKU tumpang like je

dah nak siap 

picture mahal sebab tu jadi blurrr

No comments: