nuffnang

Sunday, 23 June 2013

Cuti gap exam macam cuti sem !

yes , yes , tajuk yang best and cerita yang best . seminggu lebih cuti gap exam , seminggu tue jugak hapak tak da nak bukak buku ! duk ngadap laptop duk main facebook , twitter jaa ! Oh God , memang otak bijak . malam exam baru nak baca buku , giler kau tak giler kepala otak dia !

peduli pa aku , janji balik tak mau bukak buku . aku dah niat balik nak BUANG SEGALA BAGAI BENDA YANG BERSERABUT KAT KEPALA OTAK NIE ! (changlung mai )

                        

berposing sebelum berderak itu harus laa !

peace yang entah pape entah

pengantin new , hoho

tak delah romantik mane pon , tgk turn aku kawin lagi romantik !

main tarik2 tali weyh , gedik mcm budakk jee . heohuha

CD harus laa ade di setiap gambar !

konon laa nak candid , padahal ??

erkkk ? macam ??

my first brother . Oh Love him damn much !

ini asal nak buat gyiyomi tapi bile dah snap jadi gedik pulak !

malas nak add caption , sendiri paham laa pengantin baru weyh !

tak sweet mane pon   :P 

YESSS, ini baru betul sweet nye . hahaha !

aloo , haru betol tgk gaya mcm ginie :/

dah jadi tabiat sekarang nie bile nak bersnap kaki terangkat

CD with sister in law :)

ekk , poyo tak bagi snap piture tapi masuk blog jugak !

comel tak CD ? houahau

ini antara percubaan utk menjadi love budak2 , budak pn tak nak dgn kau weyh ! haha

my sayang mak long kitee . :)

ini nyawa kite , my mummy . kalau dah sweet mmg ikut kturunan aku laa belaka ! hehe

posing itu harus laa ~ lalalala

mummy pon dah berminat dgn kamera


mulut mahal tue weyh , see daughter like mother laa . hahahaha

ehh ? snap itu harus utk posing . LOL !

my husbaa..eh silap ! my  teman utk bergaduh . adik kitee laa !

muka menahan kelaparan . ape pon tak boleh !

melantak air kelapa weyh , nyum , nyum ,nyum !

kelate name nye kuih 'ape' tapi di luar kelate nama nya apam balik . alaahh, same jee pon nama binti jee lain

gudik2 makan nasi . bertambah siap kau !

sup tulang . terbaikkk maaa ~

ini namanya  ' kenye nyandar '

ekk ? lagi ??

pegi home-u jee pon , tue pon nak heboh

pegi main kolam . huh ! kolam laa SANGAT !!

kolam paras dada itik nak berenang ape , better laa aku posing jee

fokus manusia di belakang itu please :D

nak main jugak dia weyh , adoii malu derrr

konon laa terr buat gaya air sejukk mcm titanic padahal tak pon !

nah kau ! air paras buku lali . ooww , best nye berenang . lemas kite di buat nye ~ hoho

No comments: