nuffnang

Thursday, 23 May 2013

Fakta Tentang AKU

malas nak story , and taip berjela-jela . buat ayat macam nak mengayat lelaki sebab aku nak straight to the point . otak dah berputar2 memikir pasal assigment , so aku memang malas sebenar nye nak publish pape tapi disebabkan tangan aku dah jadi gatal sebab tak mengupdate blog selama beberapa hari ni , so terpaksa meng'publish' jugak. hakikat nye malas nak tulis ayat berjela-jela tapi sekarang you all see by your eye, dah berapa patah perkataan aku tulis ni ??!?!!

okay , fakta about myself  :

1) seorang yang sangat giler kekemasan . okay , aku fed up dengan orang pengotor . cuba tanya roomate aku , berapa kali sehari aku basuh baju ? (tiada unsur2 perasan disini , ianya fakta)

2) suka buat keje last minute , assigment aku sume keje last minute . pasal tu laa sume entry aku serabut , serabai bagai kalau story pasal assigment

3) benci hipokrit walaupun aku masih hipokrit suka kan orang yang hipokrit .(okay, ayat mintak penyepak!)

4) cuba untuk suka budak , hakikat nye aku selalu gaduh dengan adik2 aku

5) giler movie omputey , sebab? cite dia tak banyak menipu walaupun ade adegan *^&^$%$, tapi aku tak tengok benda2 pelik 

6) aku seorang yang SETIA . hauauhauauhaha. erkkk ? mengapakah ??

7) tak suka buat keje secara paksa . sampai mati tak sanggup ! sekali pun kena bertikam lidah dgn someone mintak aku  buat keje paksaan tu

8) hanya menangis bila tak dapat sound face to face dgn orang buat taikk kat aku !

9) seorang yang ayu sebenarnye bile aku berbaju kurung , hahahahahahaha !

10 ) suka LELAKI yang kelakar , bukan yang CONTROL AKU !


                          
                                                        It's  me , not you . Sekian :)


No comments: