nuffnang

Tuesday, 16 April 2013

Tudung Labuh vs Tudung Bawal

Haaaa , entry kali nie macam kena kat diri sendiri laa pulak kan . Actually, x de laa nak promote diri sendiri just nak share opinion je ngan korang, korang , korang sume . aishhh ,mcm ramai je follow blog aku nie . haha . tak pe2, tak kisah ! abaikan benda kecik tue . kau tengok 2, 3 tahun akan datang , meletup blog aku nie . see ? betapa poyo dan perasan giler ayat aku tue . hakkktuihhhh ! aku sendiri pon rase geli nak tulis , hahaha !

okay laa , berbalik pada topik hari nie . tudung labuh vs tudung bawal ? mane lagi comel kalau aku pakai ? hahahaha . serius ! tahap PERASAN aku dah mencapai tahap ICU nie . haha . hmm , hmm, hmm , hmm , ape yerk nak gitau nie .

sena nye kan , tadi ade laa satu makhluk tue tegor aku . sebab aku pakai tudung labuh , salu nye aku pakai tudung bawal jee . so, makhluk tue cakap laa aku nie sesuai pakai tudung labuh . ececeh , senanye dia nak cakap aku comel pakai tudung labuh ! hahaha . tapi tak pe, kiasan dia tue aku dah paham . huahauaha .
poyo tak ? poyo tak ?

so, itu aje laaa entry kali nie . bengang tak ? mane opinion nye ? haha . sajee je aku cakap nak bagi opinion , walaupun kenyataan nye tak de pon . kesiaaannnn :P

okay2 , serius nie . ehem3 ..bagi aku laa kan , mane2 tudung pon okay jee . janji tudung tuu tutup aurat dah laa . kalau yang tudung labuh tuu , lagi elok sebab boleh mengelakkan diri dari pelbagai fitnah dan gangguan orang2 jahat . ye dok ? aku tau laa , aku pon pakai tudung labuh gak . haaaaaa , main2 dengan aku yang giler2 nie . arap jee lah aku tak bagi ayat hadis , tafsir , and so on . kalau tak , memang blog aku nie islamic gilerr dah . haha ! tak caye ????????


                                                          NAH AMBIK KAU !!



     
see  ?  keUSTAZAHan aku tue terserlah + aku pegang baby tuu ade nampak macam ibu mithali tak  ? hahaha

heeeee  , maluuu  iteeee >_<



No comments: