nuffnang

Saturday, 20 April 2013

Antara Harapan dan Impian

sedih dowh , baru2 nie ak dapat offer interview nurse under kerajaan . dah lama aku mintak, then dah dua kali aku pegi interview tapi dua2 tak dapat . memang arh sedih un, sebab aku nak gilerr kot . then, latest nie aku dapat lagi . aku dah gitau ngan umi aku yang aku nak pegi , first umi cakap ikut aku laa kan . tapi kenapa suara umi lain sangat time tue ? aku dah agak cam something wrong .




Then tadi umi kol , umi cakap umi tak sedap ati sebab aku nak pegi nurse tue . bile ak tanye kenapa , jawab nye umi :

    'umi pun tak tahu sayang , umi dah buat istikharah . umi rasa tak sedap hatti bila sayang nak pegi misi tu'

debukkkkkk ! rasa hati dah hancur , mata berair tak tau nak cakap ape dah . frustt dowh ! aku tak tahu nak cakap ape . serius ! sekarang tgh tulis entry nie pon mata dah bersembur air2 jernih . sedihhhhhhhhh giler sebab tue jee impian aku selama nie tapi hancur dek harapan seorang ibu yang tak ingin aku go on dgn bidang nie .

umiiiii , anak mu ini tersepit . umiii , orang nak pegiii sangat2 nurse tue .. umiii, tue cita2 orang . orang tak boleh nak future medik lepas PMR sebab result PMR orang terukk . umiii, org cuba tebus balik sume tue skrg nie tapi knape umi tak bagi ... ;(   ;(  ;( umiiiii, dgr laaa ape orang luah nie .. umiiiii , orang nak sangat2 nurse. umi jugak dulu cakap, kalau umi sakit, umi tak nak bergantung ngan org lain. umi nak bergantung dgn anak umi jee . tapi kenapa malam ni tibe2 umi berubah hati ? umiiiiii....... tlg phm hati org mi... ;( ;( orang nak nurse.... ;( ;( ;(

2 comments:

sal93 said...

try slowtalk ngn umi..n tny nape umi brt nk bg..

Cik Diari said...

aku tak tahu laa , ppe kputusan kena tunggu aku balik dulu laa ;(