nuffnang

Saturday, 2 March 2013

Penat + Letih = Stress

see ? my eye dah bengkak tak cukop tido !


Penat seyh !! rasa macam nak giler minggu nie siapkan sume assignment , sume nak submit next week . sumpah, masa yang ade seakan2 x ckop utk aku siapkan keje yg berlambak nie . bukan nye aku tangguh2 kan keje tp di sebabkan kekangan masa laa yg mnyebabkan setiap detik yg berlalu tue tak mncukupi bg aku

Oh Tuhan , tolong lah jgn bg aku stress sagala bagai mcm ginie . tak larat kot nak berdepan dgn sume yg terjadi dalam tempoh beberapa bulan nie sblm berakhir nya semester dua nie .

Penat . penat , penat , dan akan terus penat selagi keje tak siap ;(

No comments: