nuffnang

Thursday, 21 March 2013

Lumrah Student Universiti :(

Lumrah laa kan , jadi orang belajar nie stress and tension tue dah jadi macam adik beradik tiri je . so , kepade sesape yang tak future study lagi , pikir banyak kali laa . kau ingat senang ape nak jadi student u nie?? orang cakap sedap, best duk u. tapi perit tue TUHAN je yang tahu . aku nie , iman dah laa tak kuat dah . kekadang sampai terpikir nak stop sampai sini je ! balik duk umah lagi baik lah ! seriously speaking , zaman aku bekerja lagi best dari belajar . 3 tahun lagi aku kat sini, aku tak tahu sempat ke tak aku habiskan perjuangan aku nie .


STRESSSSS !! + TENSION !!

semoga buku nie reda bila aku jadikan dia sebagai tempat luahkan perasaan !!



No comments: