Thursday, 21 March 2013

Lumrah Student Universiti :(

Lumrah laa kan , jadi orang belajar nie stress and tension tue dah jadi macam adik beradik tiri je . so , kepade sesape yang tak future study lagi , pikir banyak kali laa . kau ingat senang ape nak jadi student u nie?? orang cakap sedap, best duk u. tapi perit tue TUHAN je yang tahu . aku nie , iman dah laa tak kuat dah . kekadang sampai terpikir nak stop sampai sini je ! balik duk umah lagi baik lah ! seriously speaking , zaman aku bekerja lagi best dari belajar . 3 tahun lagi aku kat sini, aku tak tahu sempat ke tak aku habiskan perjuangan aku nie .


STRESSSSS !! + TENSION !!

semoga buku nie reda bila aku jadikan dia sebagai tempat luahkan perasaan !!



Sunday, 17 March 2013

Dugaan !

Ya Allah, dugaan itu datang serentak . dia terus datang , datang , dan datang ! serabut bercampur sedih semua nya bergabung menjadi satu . Tuhan, aku tak mampu nak hadapi semua tu . untuk ape aku di uji Ya Allah ? sedangkan aku tak mampu.. ;(

izinkan air mata ini mengalir sepuas2 nya  :(     











seandai nya masa boleh di ulang , aku janji takkan buat benda bodoh tu lagi ! satu2 nye benda yang buat aku rasa terkilan , sebak , sedih dan perit !!!

biarlah , mungkin ada rahsia untuk semua yang terjadi pada masa lalu . aku tak minta agar di beri semua itu tapi aku juga sentiasa memohon agar ada cinta ALLAH untuk aku . sebab ALLAH sayang aku , sebab tu aku di pilih untuk menghadapi dugaan ini  :(

THINK POSITIVE !

Thursday, 14 March 2013

Student`s University Life

orange !

cik diari with bff  ;)

 muka boring dalam kuliah .

have a discussion

khusyuk menghadap bahan rujukan 

dia lah sister merangkap bff kite ;)


rajin kan ? hehe


pening pikir bahan untuk asssignment 

release tension with camera , hehe

klikkkkkk ! cakk ;P

discussion 

senyum always ;)

muka stress time discussion

penattttt sudaa ;(

finally, I have found the book 

thinking ;)

Saturday, 2 March 2013

Penat + Letih = Stress

see ? my eye dah bengkak tak cukop tido !


Penat seyh !! rasa macam nak giler minggu nie siapkan sume assignment , sume nak submit next week . sumpah, masa yang ade seakan2 x ckop utk aku siapkan keje yg berlambak nie . bukan nye aku tangguh2 kan keje tp di sebabkan kekangan masa laa yg mnyebabkan setiap detik yg berlalu tue tak mncukupi bg aku

Oh Tuhan , tolong lah jgn bg aku stress sagala bagai mcm ginie . tak larat kot nak berdepan dgn sume yg terjadi dalam tempoh beberapa bulan nie sblm berakhir nya semester dua nie .

Penat . penat , penat , dan akan terus penat selagi keje tak siap ;(