nuffnang

Friday, 15 February 2013

Kita tetap sahabat sampai bila2 :)

sebelum BBQ 

with anak sedara ieda 

hadiah dari ibu sempena persahabatan kami :)

Hye , our cake sodap2 ! umphhh :P


we love to posing :)

alahai, gambar candid yg x berapa nak candid . hehe

mereka sahabat :)

snap picture tgh sawah .sweet oooo..

kita comel, hihi

thanx a lot to Ma for the lunch , love Ma damn much :)

shopping sakan :)

agak keletihan menunggu diorang yg kaki shopping nie , anyway best sgt2 dpt lepak2 dgn diorang 


kat kedai bunga , saje posing . x beli pon, hehe

menunggu Ma siapkan  pelbagai lunch utk kami sblm shopping :)

Cik Ieda and Cik Fiela

satu sorang baju lelaki , mungkin utk Si Dia?hehe

flower house :)

kedai beg, sambil2 tunggu aku pilih beg sempat lagi berposing :)


yess, kami  gila shopping !

hehe ..sape nie?

:

road to Beijing . hihi

poyo jew :D

cer tgk kain itam tu, mcm duyung kan? haha

menikmati kecantikan Masjid Beijing, Rantau Panjang

kepenatan sudaa . OTW balik umah 

say bye to Masjid Beijing 

Masjid Beijing :)

setelah seharian di luar, tiba waktu mlm utk text dgn si dia pula. hehe

I got the Big Bear , hihi

menghantar Cik Sufiela ke UM Nilam Puri
di rumah mak angkat kami kat pasir mas :)

sama x muka kami ? ecece.. 

di masjid beijing :)

sahabat selamnya :)

No comments: