nuffnang

Thursday, 31 January 2013

Demi sebuah ijazah (;

subjek yang aku belajar hari nie :)
Oh God, hari ni ak penat giler.. kls dari pagi sampai ke ptg.. lps je kls, ade pulak wat group discussion.. mmg dkt mghrib jgk laa aku sampai hostel td.. dah laa jln kaki, bas mane ade dah lewat2 cm tue.. penat seyhh..! sampai je hostel td, agak berkejaran jgk laa aku nk mandi, solat and basuh baju.. betul2 mencabar diri aku..

mungkin ni lah yang aku perlu lalui ketika bergelar mahasiswi nie ..demi segulung ijazah utk 4 thn akn dtg, aku x kan give up punye lah .. now, aku kena spent sikit lagi time nak siapkan assigment yg terbengkalai mghrib td.. hope sempat siapkan before submit pg sok . bye (;

Cik Diari :)

Wednesday, 30 January 2013

Beginning (:

Alhamdulillah, dpt gak aku siapkan blog nie.. konon2 nak jd blogger terkenal laa nie.. ccewahhhh! angan2 kosong jelah aku nie kan.. btw, blog nie bkn aku sndri yg created.. tp bff ak yg created.. aku buat pon sbb aku rase dah boring layan fb, twitter and skype.. so, kire cm aku nie dah berpaling tadah laa nie .. hehe.. for this beginning, x de ape laa yg nak story .. maybe for next time, aku story laa, byk benda nak share.. just wait and see (: